Per a participar en el Ecorebost de Tarragona de la Xarxa ECO cal escriure un correu a:  rebostarragona@xarxaeco.org
o visitar-nos els divendres de 18.15 a 19.00h al espai que ens han cedit del carrer Smith (a prop de la Pl. del Carros).

Posteriorment podreu registrar-vos al web (des d'on es gestionen totes les comandes, stocks de productes, preus, etc) per accedir al llistat de productes mitjançant l'opció "Entreu" a dalt a la dreta o directament al següent enllaç: http://ecorebost.xarxaeco.org/autenticacion?back=my-account

També cal que tothom qui faci comanda estigui dona’t d’alta com a membres de la Xarxa ECO (a la web www.xarxaeco.org, a la part dreta, “Alta en la Xarxa ECO”). Si algú no recorda el seu usuari o clau, a la web https://www.integralces.net  hi ha l’opció “Clau d'accés oblidada?”.

  • Per fer la comanda setmanal, haureu d’esperar a rebre un correu que dirà que els productes estan actualitzats i que podeu fer la comanda. Les comandes es podran fer entre diumenge i dimecres al migdia.

Tots els productes de l'ecorebost s'ofereixen en intercanvi, per tant no es pot considerar com una activitat de compra-venda. És responsabilitat de qui fa la comanda comprovar el bon estat dels productes, en cap es pot traslladar la responsabilitat a productors o col·laboradors.