ECOcistella

  • Gestió online de comandes

A l’ECOrebost virtual hi han disponibles productes no peribles de la Xarxa que es poden triar. La comissió que s’encarrega de contactar amb els productors i aconseguir els productes es la Central d’Intercanvi (CI), per qualsevol proposta de nou productor podeu contactar a info@xarxaeco.org

  • Transport

A cada ECOcistella s’afegirà 0,50 ecos en concepte de transport.

Verdura

Al grup de consum local ens hem fet socis de El Bitxo Agroecologic. Això ens permet a entre 10 i 15 persones obtenir una caixa tancada de verdura de temporada (és a dir, no podrem escollir el que volem).

Hi ha l’opció d’agafar mitja cuina (per 2 persones aprox.) o cuina sencera (1 unitat familiar).

Ser socis de El Bitxo Agroecologic implicarà el següent pels que obtinguin la caixa de verdures:

- Pagar una quota patrimonial de 100 euros per mitja cuina (200 euros per cuina sencera) que es tornarà en forma de caixes de verdura de temporada els dos últims mesos que es decideixi parar el consum (això es fa per a que cadascú prengui el compromís d’avisar almenys amb dos mesos d’antel·lació abans de deixar de consumir). Qui no vulgui pagar de cop, ho podrà pagar durant 5 mesos (20/40 euros al mes).

- Pagar cada mes 35 euros (65 euros en el cas de la cuina sencera) i fer 3 hores al mes en l'hort. Els euros pagats inclouen el transport (5e) de les verdures i lloc lliure per anar a l'hort els divendres matí/tarda (Vilaplana <=>Tarragona).

- Tenir el dret a assistir a les assembles trimestrals de El Bitxo Agroecologic.

Depenent dels divendres que tingui el mes, s’obtindran 4 o 5 caixes de verdura de temporada.

  • Confecció de ECOcistelles

La confecció es fa cada divendres de 18.15 a 19.00h al local que ens han cedit del carrer Smith (a prop de la Pl. del Carros).

Cadascú es confecciona la seva cistella de manera autònoma. En el cas de la verdura de El Bitxo Agroecologic, ens hem organitzat per parelles, de manera que si algú de la parella no pot venir a agafar la cistella pot demanar que l’altra persona li agafi.

  • Informació de contacte

Correu electrònic: rebostarragona@xarxaeco.org